Elsikkerhetens dag

Mørenett sine nettkunder ble invitert til å gjennomføre egenkontroll på Elsikkerhetsdagen 2021.

Det ble satt opp en digital egenkontroll bestående av åtte kontrollpunkter på oppdrag fra Eltilsynet i Mørenett. Deretter ble det sendt ut sms til alle nettkundene med oppfordring til å bruke noen minutter på egenkontroll for et tryggere hjem. I tillegg ble det lokket med en elektrisk sparkesykkel som premie til en heldig vinner.

Egenkontroll av elektrisk anlegg og tilkoblet utstyr er smart å gjøre jevnlig. Ta Elsikkerhetsdagens egenkontroll (PS! Premien er trukket, så send ikke inn kontaktinformasjon).

Mørenett hadde stand på Moa, og der var det god stemning! Foto: Eltilsynet i Mørenett

En prat med vinneren

Hvordan føles det å ha vunnet Elsikkerhetsdagen 2021?
Vart kjempeglad for å vinne, bruka ikkje være så heldig eg. Var en fin måte å få meg til å sjekke ut det elektriske systemet i huset. Når eg i tillegg vann blei vinn vinn for oss her i hus.

Tror du at du i fremtiden vil gjennomføre årlige egenkontroll på elsikkerhetsdagen 15oktober?
Ja, så absolutt. Det var så fort gjort å gjennomføre kontrollen. Det blir fast dato for kontroll her i huset

Føler du deg tryggere nå når du vet hva du skal se etter av mulige elektriske feil?
Ja, mange av punkta som vi sjekka på kontrollen har ikkje vi tenkt er viktig å passe på er ok. Når vi no veit dette føle vi at vi lettare kan følge med også om det er noko som ikkje er som det skal.

Til slutt: har du noen kommentarer og tilføye?
Vil gjerne få poengtere en gong til at dette var veldig bra måte å få folk til å sjekke det elektriske anlegget på. Når det tek berre nokre få minutt å sjekke for å skape tryggleik i heimen, er det vel verdt den tida det tok for meg vertfall☺️

Vinneren av Elsikkerhetsdagen 2021, Jannicke Hjellen fra Ørsta