Fort gjort å glemme…

Det fikk Mina oppleve forleden. Hun ville ha med et rundstykke i lunsjpakka, og la det inn i ovnen. Klokka gikk for fort og hun hastet avsted til jobb, mens rundstykket fremdeles stod i ovnen...

Det var først da hun kom på kontoret, hadde satt seg ned ved pulten og startet på dagens oppgaver at det slo henne brått. Rundstykket! Et øyeblikks panikk gikk ikke så fort over.

- Jeg virret et par ganger rundt meg selv før jeg fikk kastet meg i bilen og kjørt hjem. Min tanke var først og fremst Molly, hunden vår som var alene hjemme, forteller Mina. På vei ut i bilen ringte hun 113, og ja - det var jo feil nummer. Men 113 satte henne over til riktig sted; 110.

- Det var både godt og betryggende å ha brannvakta på øret mens jeg kjørte hjem. Han klarte å roe meg ned, og forhindret nok en bilulykke i samme slengen. Vel hjemme kunne jeg fortelle ham at det ikke var noen flammer å se, og i det jeg låste meg inn kunne jeg også fortelle at det ikke luktet røyk. Da avbrøt han utrykkelse av brannmannskap mens jeg fikk slått av ovnen. Og pustet lettet ut.

Molly ble jo veldig glad for at matmor kom på overraskelsesbesøk og fikk selvfølgelig ekstra kos. - Jeg lurte på om jeg nå fikk bot av brannvesenet for å ha forårsaket unødvendig utrykning, men det ordnet seg visst likevel, avslutter Mina, som heretter er ekstra påpasselig med å skru av stekeplater og ovn før hun forlater huset og Molly..

Dette gikk bra fordi Mina har kort vei mellom jobb og hjem.
Og hun husket plutselig hva hun hadde i ovnen hjemme..

Sjekk at ingenting står på før du forlater hjemmet, eller legger deg for å sove.